Ny kollega i företaget!
2021-05-19

Ny kollega i företaget! Goda nyheter! Om några veckor kommer äntligen min vän och kollega Emma Tegler in i verksamheten på riktigt, på egna ben.

Många av er har redan träffat henne, hon har ju åkt runt med mig till och från i snart 10 års tid, i utbildningssyfte.
Hon är duktig, noggrann, ödmjuk och fantastiskt fin i hanteringen av hästarna. En perfekt kollega i företaget!
Emma har hållit på med hästar i hela sitt liv, i olika discipliner, och är dessutom professionell hästfotograf. Sedan hon tog veterinärexamen har hon jobbat som distriktsveterinär och senare som mycket uppskattad lärare och veterinär på ambulatoriska kliniken på veterinärhögskolan i uppsala. Naturligtvis har hon hästtänder som favoritämne och huvudsaklig inriktning, med mål att bli dipl hästodontolog och även fortsätta som ”vanlig” hästveterinär.

Nu hoppar hon in som sommarvikarie så att jag kan få välbehövlig vila för kropp och knopp, utan att oroa mig över att patienterna måste vänta på god vård.
Efter sommaren försvinner Emma temporärt för att utbilda sig vidare inom ffa hästtandvård, för att senare komma tillbaka i Svenska Hästtandvårdens regi med ännu mer kunskaper i bagaget.

När du bokar Emma får du inte bara utmärkt vård till din häst - du sparar dessutom 200kr per häst genom vikarierabatten!

Annat intressant från Svenska Hästtandvården:

Veterinärtjänster

Hästtandvård är vår nisch och det vi lägger mest kraft på. Men naturligtvis kan vi erbjuda även andra veterinärtjänster för din häst, hund, katt, kanin, ko eller vad helst du behöver hjälp med. Tänk på att du kan spara pengar genom att passa på att… Läs mer >>

Symtom och tecken på munhåleproblem

Symtomen på munhåleproblem varierar mycket; det kan vara relativt tydligt såsom att man ser att hästen spottar ut foderbussar, har dålig andedräkt, näsflöde, svullnader eller sår på käkarna eller förändrat tuggmönster. Mer diffusa symtom kan vara… Läs mer >>